Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a respins cererea de intrare în insolvență a GSP Offshore SRL!

ro

30 Aug, 2022 13:59 3764 Marime text


Tribunalul Constanța a respins azi, 30 august 2022, cererea de intrare în insolvență a societății comerciale Grup Servicii Petroliere (GSP) Offshore SRL, compania administrată de Gabriel Valentin Comănescu!

În concret, instanța a respins cererea de deschiderea procedurii insolvenţei debitoarei SC GSP OFFSHORE SRL, ca rămasă fără obiect.

Chiar și așa, decizia de azi a tribunalului nu este definitivă, ea putând fi contestată cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea potrivit Codului de procedură civilă.

Amintim că, potrivit portalului instanțelor de judecată, la jumătatea lunii mai 2022, pe rolul Secţiei a II-a civilă a Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul 3418/118/2022, părțile cauzei fiind Vasile Alina Gabriela cu sediul ales la Doina Becuţ - creditor - și SC Grup Servicii Petroliere Offshore SRL (GSP Shore) – debitor.

Potrivit Confidas.ro, Grup Servicii Petroliere (GSP) Offshore SRL, compania administrată de Gabriel Valentin Comănescu, îi are ca asociați: GSP Offshore BV Olanda, Rotterdam, cu 99.9 % din capital, și GVC Investment BV, Olanda, Rotterdam, cu 0.1 % din capital.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Modificări importante în Forasol SRL, firmă controlată de Gabriel Comănescu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii