Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romned SA în insolvență! Judecătorii au stabilit un nou termen în proces

ro

11 Jul, 2023 18:00 1981 Marime text
 
 
  • Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 11 iulie 2023, Romned SA - fondată în 1993 - îi are asociați pe Victor Alexandru Băldescu, cu 98.096 %, Vicnel SRL, din București, cu 1.428%, Kuipers Vee B.V., cu 0.309 din Țările De Jos, și pe Greavu Sorin-Constantin, cu 0.167%.
  • Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 12379/20.06.2019, Romned Port Operator SA a solicitat deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva debitoarei SC Romned SA, solicitând și desemnarea administratorului judiciar provizoriu, respectiv Dăscălescu & CO SPRL, cu sediul în Constanța, strada Marcus Aurelius nr.8, Constanța.
  • Conform BPI, în fapt, creditoarea a arătat că între părți au fost încheiate două contracte de împrumut, pentru suma totală de 700.000 lei, al căror termen de restituire a expirat, fără ca debitoarea să își îndeplinească în totalitate obligația de restituire a sumei împrumutate, figurând în evidențele sale cu un debit de 437.912 lei, care solicita a fi recuperat în cadrul prezentei proceduri.
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au stabilit un nou termen în dosarul 2991/118/2019 privind insolvența companiei Romned SA, specializată în depozitări, cu sediul social în Constanța, pe strada Pescarilor.
 
Cauza a fost amânată pentru data de 20 septembrie 2023, pentru continuarea procedurii.
 
De menționat că la unul dintre termenele trecute, tribunalul a respins propunerea de trecere la faliment a debitoarei Romned SA, ca neîntemeiată.
 
Judecător-sindic este Elena Lavinia Crăciun, de la Tribunalul Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 11 iulie 2023, Romned SA - fondată în 1993 - îi are asociați pe Victor Alexandru Băldescu, cu 98.096 %, Vicnel SRL, din București, cu 1.428%, Kuipers Vee B.V., cu 0.309 din Țările De Jos, și pe Greavu Sorin-Constantin, cu 0.167%.
 
Ca administrator judiciar apare Dascalescu & CO SPRL.
 
În continuare, tot potrivit Termene.ro, Victor Alexandru Baldescu mai apare în Romned Port Operator SA, Pretorian Systems SRL, Seamans Pub SRL, Dorna Estival SA, Vicnel SRL, Victor Week-End Expres SRL, RC Cola Bottling RO-SA SRL,
 
Greavu Sorin-Constantin figurează în Romned Port Operator SA, Pretorian Systems SRL, Seamans Pub SRL și în Dorna Estival SA.
 
Pierderea netă declarată de Romned SA pentru anul 2022 a fost de 187 de lei.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolventa nr. 12379/20.06.2019 Romned Port Operator SA a solicitat deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva debitoarei SC Romned SA, solicitând și desemnarea administratorului judiciar provizoriu, respectiv Dăscălescu & CO SPRL, cu sediul în Constanța, strada Marcus Aurelius nr.8, Constanța.
 
Conform BPI, în fapt, creditoarea a arătat că între părți au fost încheiate două contracte de împrumut, pentru suma totală de 700.000 lei, al căror termen de restituire a expirat, fără ca debitoarea să își îndeplinească în totalitate obligația de restituire a sumei împrumutate, figurând în evidențele sale cu un debit de 437.912 lei, care solicita a fi recuperat în cadrul prezentei proceduri.
 
Pe lista creditorilor se află Romned Port Operator SA, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului -A.A.A.S. și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Insolvența CS Școala de Fotbal Farul Constanța 2010 amânată pentru luna octombrie
 
Falimentul Fermei Salcia SA amânat pentru luna octombrie
 
Asociația Eurocult are un nou lichidator judiciar!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii