Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Optim Agro Cereal SRL a intrat în faliment! Firma a furnizat către ISU Dobrogea materiale pentru combaterea Coronavirus (DOCUMENTE)

ro

27 May, 2022 00:00 2055 Marime text
 
  • Firma a încheiat, în luna aprilie 2020, un contract atribuit prin procedură de achiziție directă de către Consiliul Județean Constanța pentru materiale necesare combaterii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus (Covid-19) pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, valoarea contractului fiind de 55.970 lei.
 
Optim Agro Cereal SRL, cu sediul social în localitatea Cobadin, și având ca obiect principal de activitate creșterea ovinelor și caprinelor, a intrat în faliment 3857/118/2020!
 
Tribunalul Constanța a admis cererea administratorului judiciar al debitoarei de trecere la faliment. Instanța a dispus intrarea în faliment a debitoarei SC Optim Agro Cereal SRL și a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Business Support Solutions SPRL. Noul termen a fost stabilit pentru data de 11 octombrie 2022.
 
Firma a încheiat, în luna aprilie 2020, un contract atribuit prin procedură de achiziție directă de către Consiliul Județean Constanța pentru materiale necesare combaterii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus (Covid-19) pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, valoarea contractului fiind de 55.970 lei.
 
În dosarul 3857/118/2020/a1, Tribunalul a admis cererea formulată de reclamantul Business Support Solutions S.P.R.L., în calitate de administrator judiciar al debitorului S.C. Optim Agro Cereal S.R.L. (fosta S.C. Cesur Prod S.R.L.) în contradictoriu cu pârâţii Rotaru Claudiu-Constantin şi Inanc Ibrahim Haul.  
Instanța a dispus ca pasivul debitorului S.C. Optim Agro Cereal S.R.L. (fosta S.C. Cesur Prod S.R.L.)– în cuantum de 790.260,79 lei – să fie suportat din averea personală a pârâţilor Rotaru Claudiu-Constantin şi Inanc Ibrahim Haul, în solidar.
 
„Sumele obţinute prin valorificarea bunurilor din averea pârâtului vor intra în patrimoniul debitorului şi vor fi destinate acoperirii pasivului“, se mai arată în decizia tribunalului – 16 decembrie 2021.
 
Recent, în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 8999/25.05.2022, Business Support Solutions I.P.U.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Optim Agro Cereal SRL a notificat deschiderea procedurii generale a falimentului, dizolvarea și ridicarea dreptului de administrare al debitorului SC Optim Agro Cereal SRL.
 
Conform BPI nr. 8999/25.05.2022, debitorul SC Optim Agro Cereal SRL are obligaţia ca, în termen de maxim 10 zile de la primirea notificării, să predea lichidatorului judiciar gestiunea averii societăţii, precum şi o listă cuprinzând numele și adresele creditorilor și toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Un SRL din Cobadin furnizează materiale necesare combaterii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus pentru ISU Dobrogea (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii