Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă insolvenţă pe piaţa construcţiilor din Constanţa

ro

15 Feb, 2016 00:00 2431 Marime text


Mihaela Drăgușin, în calitate de administrator judiciar al debitoarei SC Universal Construct Union SRL, conform Sentinţei civile nr. 203/29.01.2016 pronunţate de Tribunalul
Constanţa, Secţia a II-a civilă, în dosarul nr. 8035/118/2015, notifică deschiderea procedurii insolvenţei în formă generală a societăţii care execută „lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii“.
 
Creditorii debitoarei trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acesteia, prin depunerea cererii de admitere a creanţei. Termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitoarei este 15 martie. Precizăm că data-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 4 aprilie, iar pentru întocmirea şi depunerea tabelului definitiv al creanţelor, 29 mai.

Despre Universal Construct Union SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Nicolae Milescu nr. 48, firma a fost înfiinţată în anul 2014. Capitalul social subscris este de 300 de lei, integral vărsat, compus din 30 de părţi sociale. Asociaţii firmei sunt Florin Coculescu-Sincu, născut în 1996, la Medgidia, şi Vasile Anastasiu, născut în 1961, în Târgovişte, Dâmboviţa. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care execută „lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii“, este Florin Coculescu-Sincu.

Vasile Anastasiu mai apare ca asociat în Lerry Univers 2012 SRL, Construct Prest BCU SRL - radiată şi Secţiunea de Aur SRL - radiată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii