Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mih Master SRL, cu sediul ales la avocat Felicia Ovanesian, solicită insolvența Util Premium Service SRL

ro

15 Oct, 2023 17:00 1540 Marime text
 
 
 
  • Mih-Master SRL are încheiate mai multe contracte publice, după cum se arată pe platforma Termene, autoritățile contractante fiind comuna Ceamurlia de Jos, Comuna Istria dar și Crucea Wind Farm SA.
  • Pentru anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri netă de 13.369.510 de lei și profit net de 1.249.679 de lei.
 
 
Societatea comercială Mih Master SRL, din Cogealac, județul Constanța, cu sediul ales la avocat Felicia Ovanesian, fostul city manager al municipiului Constanța, solicită insolvența Util Premium Service SRL, din Constanța.
 
Cererea celor de la Mih Master SRL a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 13 octombrie 2023, iar până în prezent, conform portalului instanțelor de judecată, nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 15 octombrie 2023, SC Mih-Master SRL a fost fondată în martie 2004, se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor, are sediul social pe strada Mare, din Cogealac, județ Constanța , iar la aceeași adresă mai are sediul, potrivit Termene.ro, și Mih-Master Prim SRL.
 
Conform Termene.ro, Mih-Master SRL este controlată de asociații Mihai Stere, cu 99%, și de Mihai Ioana-Cristina, cu 1%, ambii din Cogealac.
 
Ca administrator apare Mihai Stere.
 
Mihai Ioana-Cristina mai apare în Nico Mar Comercial SRL, iar Mihai Stere în DS Divers Concept SRL.
 
Mih-Master SRL are încheiate mai multe contracte publice, după cum se arată pe platforma Termene, autoritățile contractante fiind comuna Ceamurlia de Jos, Comuna Istria dar și Crucea Wind Farm SA.
 
Pentru anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri netă de 13.369.510 de lei și profit net de 1.249.679 de lei.
 
Despre Util Premium Service SRL (fosta Steak World SRL
 
Util Premium Service SRL (fosta Steak World SRL) se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul pe bulevardul Tomis, din Constanța, iar la aceeași adresă mai are sediul, potrivit Termene.ro, SC Big Gabriela SRL.
 
Dula Cristian este asociat unic administrator, care mai apare în Activ Util Construct SRL.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 1.640.202 de lei și un profit net de 102.033 de lei.
 
Despre Activ Util Construct SRL
 
Activ Util Construct SRL are sediul pe strada Mircea Cel Bătrân, din Constanța, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, iar Dula Cristian apare ca asociat unic și administrator.
 
Firma are, potrivit Termene.ro, un contract public cu Primăria Amzacea (Consiliul Local Amzacea) pentru servicii de elaborare de studii.
 
Despre Nico Mar Comercial SRL 
 
SC Nico Mar Comercial SRL se ocupă de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie, are sediul pe strada Mare, din Cogealac, județ Constanța, iar asociații sunt Mihai Ioana-Cristina și Alexa Nicolae, fiecare deținând câte 50%.
 
Alexa Nicolae apare ca administrator.
 
Despre DS Divers Concept SRL
 
DS Divers Concept SRL se ocupă de cultivarea fructelor citrice, are sediul social pe strada Mare, din Cogealac, și este controlată de Mihai Stere, asociat unic și administrator.

Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Știri din Constanța
Fostul city-manager, Felicia Ovanesian, plângere prealabilă la Regulamentul privind activitatea comercială în municipiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii