Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvenţa Taste-It Events & Catering SRL, amânată pentru luna mai

ro

22 Feb, 2018 00:00 2212 Marime text

Procesul referitor la insolvenţa societăţii comerciale Taste-It Events & Catering SRL, cu sediul social în Mamaia, restaurant Ambasador, a primit un nou termen.
 
Cauza se va afla din nou în faţa magistraţilor pe data de 22 mai.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile precedente, în luna februarie 2015, firma s-a aflat în atenţia procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care au efectuat la vremea respectivă 19 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, dar şi în judeţele Constanţa, Prahova şi Sibiu. Din totalul descinderilor, una a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, iar restul, la sediile unor societăţi comerciale: SC Passion SRL din Ploieşti, Hotel Cupidon din Eforie, SC Aqualand SA, punctul de lucru al firmei din zona Cazino Sud, SC Martin Resorts SRL din Mamaia, SC Expertissa SRL din Constanţa, SC Xenoti SRL - hotelul Flora din staţiunea Mamaia, dar şi SC Taste-It Events & Catering. Vizată de acţiunea DNA a fost şi Fundaţia Fantasio, înfiinţată pe 25 martie 2005, printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean Constanţa. Fundaţia Fantasio a administrat Pavilionul Expoziţional din Constanţa, unde SC Taste-It Events & Catering SRL a avut sediul social.
 
Firma a avut sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 1, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, domeniul principal de activitate fiind „activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente şi alte servicii de alimentaţie“.
 
Pe data de 22 iulie 2011, Aurelia Moţ a hotărât schimbarea sediului social în Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 331A, Pavilionul Expoziţional, judeţul Constanţa. Pe data de 2 aprilie 2015, Aurelia Moţ, în calitate de asociat unic al SC Taste-It Events & Catering SRL, a hotărât schimbarea sediului social în staţiunea Mamaia, restaurant Ambasador, şi a închis punctul de lucru din Pavilionul Expoziţional. Pe data de 24 martie 2016, Aurelia Moţ şi-a cesionat părţile sociale către Onuţ Cătălin Clenciu, acesta devenind asociat unic.
 
Taste-It Events & Catering SRL şi-a declarat intenţia de reorganizare. În luna noiembrie 2017, Tribunalul Constanţa a confirmat planul de reorganizare al debitoarei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii