Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:11 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta firmă a lui Iorov, finul lui Mazăre Creditorii Imvest SA modifică regulamentul de vânzare a bunurilor debitoarei

ro

05 Jul, 2016 00:00 1264 Marime text


Societatea Dăscălescu & SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Imvest SA, conform sentinţei civile nr. 2215 din data de 6.09.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 12389/118/2012, convoacă Adunarea Creditorilor. Şedinţa va avea loc la sediul SC Dăsăcălescu & SPRL pe data de 8 iulie, la ora 10.00.
 
Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume aprobarea propunerii lichidatorului judiciar de modificare a regulamentului de vânzare a bunurilor, în mod individual, prin metoda de vânzare a licitaţiei publice, în sensul reducerii preţului de pornire a licitaţiilor, astfel:
  • preţul de pornire în următoarele patru şedinţe de licitaţii organizate de către lichidatorul judiciar va fi de 70% din preţul de evaluare
  • în situaţia în care în această perioadă nu se înregistrează nicio ofertă de cumpărare la acest preţ sau nu se prezintă niciun ofertant, lichidatorul judiciar va organiza alte patru şedinţe de licitaţie, al căror preţ de pornire va fi de 60% din preţul de evaluare
  • în situaţia în care în această perioadă nu se înregistrează nicio ofertă de cumpărare la acest preţ sau nu se prezintă niciun ofertant, lichidatorul judiciar va organiza alte patru şedinţe de licitaţie, al căror preţ de pornire va fi de 50% din preţul de evaluare
  • în situaţia în care în această perioadă nu se înregistrează nicio ofertă de cumpărare la acest preţ sau nu se prezintă niciun ofertant, lichidatorul judiciar va organiza alte patru şedinţe de licitaţie, în cadrul cărora bunurile vor putea fi vândute la cel mai bun preţ. 
Precizăm că, în cursul anului 2015 şi 2016 - până în prezent, lichidatorul judiciar a organizat şedinţe de licitaţii al căror preţ de pornire a fost cel indicat în raportul de evaluare, precum şi diminuat cu 20%, însă bunurile din patrimoniul societăţii nu au fost valorificate.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, printre creditorii Imvest SA se numără: DGFP Constanţa, Primăria Năvodari, SC Agrohellas SRL, SC Amvic SRL, SC Coriax 97 SRL, SC Enel Energie SA, SC Envirotech SRL, SC Histria Internationl SRL, SC Pet Comunications SRL, SC Ufiaz SRL, SC Progetto 2000 SRL.

Despre Imvest SA

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Industrială, firma a fost înfiinţată în 1991. Firma este sub incidenţa Legii nr. 85/2006. Capital social subscris, de 2.016.609,7 lei, integral vărsat, este compus din 20.166.097 de acţiuni nominative. Firma este deţinută de Vasile Costea, născut în 15.07.1960, în Medgidia, cu 41,87% din capitalul social, Iliuţă Cioroiu, născut pe 20.07.1972, în Mangalia, cu 42,04% din capitalul social, şi Listă Acţionari PF - 55 de acţionari, cu 16,09% din capitalul social. Administratorul special este Nicolae Marian Băcioiu. Imvest SA desfăşoară lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.
 
În anul 2006, directorul general al societăţii era George Alexandru Iorov, soţul Andreei Scorei, fosta şefă de cabinet al fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre. De altfel, George Alexandru Iorov şi Andreea Scorei au fost năşiţi de naşu' Mazăre şi mama sa, Victoria Gabriela Mazăre. Alexandru George este fiul lui Gheorghe Iorov, fost director din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime.
 
În Imvest SA, firmă de familie, au deţinut acţiuni atât George Alexandru Iorov, cât şi părinţii săi, dar şi sora, Andreea Maria Velenza. Din păcate, după o intrare nefericită în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri, demarat de fostul primar, familia Iorov a pierdut societatea Imvest SA.

Citeşte şi 

Ti-a placut articolul?

Comentarii