Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma controlată de Primăria Cogealac a intrat în insolvență! Creditorii, convocați în adunare (DOCUMENT)

ro

28 Mar, 2022 00:00 1534 Marime text

 
  • Gospodărie Apă Canal și Salubritate Cogealac SRL se ocupă de „tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase“.
 
Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola, administrator judiciar al debitoarei Gospodărie Apă Canal și Salubrizare Cogealac SRL convoacă adunarea generală a creditorilor societății.
 
Adunarea generală a creditorilor va avea loc la sediul administratorului judiciar din Constanța, în data de 05 aprilie 2022, ora 12:00.
 
Ordinea de zi:
 
1.Confirmarea administratorului judiciar: Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola;
 
2.Stabilirea remunerației administratorului judiciar în cuantum de 5.000 lei exclusiv T.V.A. și 10% din totalul sumelor recuperate;
 
3.Prezentarea situației patrimoniale a debitoarei: - potrivit adresei primite din partea Primăriei Cogealac reiese faptul că societatea nu deține bunnuri mobil și/sau imobile în patrimoniu.
 
Amintim că prin Hotărârea intermediară  nr. 23/2022, Tribunalul Constanța a admis cererea creditorului Mateescu Ionuț Intreprindere Individuală și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de societatea debitoare Gospodărie Apă Canal şi Salubritate Cogealac S.R.L.
 
Prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța la data de 16 noiembrie 2021, creditoarea Mateescu Ionut Intreprindere Individuala a solicitat deschiderea procedurii insolvenței față de debitoarea Gospodarie Apa Canal și Salubritate Cogealac SRL.
 
În motivarea cererii s-a precizat că împotriva debitoarei, creditoarea deține o creanță în valoare de 42.974,94 lei, rezultată din neplata facturilor emise în baza contractului încheiat între părți, deși scadența a fost depasită de mai mult de 60 de zile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Vești bune pentru amatorii de chilipiruri!
Mașini la 1.500 și 1.800 de lei. Cine le vinde. Reducerea prețului, avizat pozitiv. (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii