Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Dobrogeană și Grădina de Vară Finanțele Publice din Constanța cer insolvența Litoral Casa Dobrogeană SRL, din Satul de Vacanță!

ro

06 May, 2023 00:00 1749 Marime text
 
 
  • Firma are sediul social în Satul Vacanță, Casa Dobrogeană și Grădina de Vară, potrivit Registrului Comerțului.
 
Societatea comercială Litoral Casa Dobrogeană SRL, cu sediul social în Satul de Vacanță, și controlată de omul de afaceri Dumitru Neagu, din Constanţa, ar putea intrat în insolvență!
 
În acest sens, pe rolul Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul (3248/118/2023, în materie „faliment“ și obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“) pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța.  

Primul termen a fost stabilit pentru data de 12 iunie 2023.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Agenția Județeană a Finanțelor Publice Constanțaare calitatea de creditor, iar Litoral Casa Dobrogeana SRL este debitor.
 
Potrivit Registrului Comerțului, SC Litoral Casa Dobrogeană SRL are sediul social în Constanţa, Sat Vacanță, Casa Dobrogeană și Grădina de Vară, este controlată de Dumitru Neagu, din Constanţa, și se ocupă de restaurante.
 
Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 5 mai 2023, pentru anul 2021, cu 9 angajați, firma a declarat un profit de 214.787 de lei.
 
Dumitru Neagu apare în Calla Hotel SRL, aflată în faliment, în Servicii Publice SRL, în Litoral-Complex Comercial cu Ridicata - Litoral - C.C.R. SRL și în Litoral Casa Dobrogeană SRL, iar în trecut a figurat în Rom-Conti SRL, radiată în prezent.  
 
Potrivit RECOM, în fișa firmei este făcută o menține tip sechestru instituit asupra părţilor sociale/ proces verbal de sechestru nr. 54399 din data 02.08.2022 / temei legal: conf. Legii  nr.31/1990.
 
Foto cu rol listrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Callatis Therm SA a intrat în insolvență! Printre asociați, Consiliul Local al Municipiului Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii