Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AJFP Constanța este convocată la adunarea creditorilor debitoarei Axa Trans Group SRL

ro

29 Nov, 2015 00:20 2478 Marime text
 
Dosarul cu numărul 5739/118/2014, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la falimentul firmei Axa Trans Group SRL, cu sediul Mangalia, pe strada Intrarea Portului numărul 1 din incinta Șantierului Naval Mangalia, în care judecătorul sindic este Ioana Pascu. Administratorul special al debitoarei este Neculai Gălățanu (domiciliat în Mangalia pe bulevardul Callatis), lichidatorul judiciar este CC Insol SPRL (cu sediul în Constanța pe strada Cibinului numărul 8), iar unicul creditor este AJFP Constanța.
 
CC Insol SPRL, în calitate de lichidator judiciar la firmei Axa Trans Group SRL convoacă adunarea creditorilor pe data de 8 decembrie.
 
Pe ordinea de zi este trecut proiectul potrivit căruia se dorește angajarea unei persoane de specialitate în vederea evaluării bunurilor (proprietatea debitoarei) și stabilirea onorariului conform ofertelor anexate.
 
De asemenea, lichidatorul judiciar aduce la cunoștință unicului creditor că a fost finalizat inventarul bunurilor debitoarei, și că aceasta deține în patrimoniu stoc de marfă reprezentat de materii prime și obiecte de inventar.
 
Întrucât pentru valorificarea acestora în cadrul procedurii de faliment este necesară evaluarea lor, lichidatorul judiciar a solicitat unor evaluatori autorizați depunerea de oferte, astfel că au fost primite oferte după cum urmează:
 
Expert evaluator ing. Vasii N. Ion – onorariu în valoare de 750 euro, nefiind plătitor de TVA;
CBN SRL – onorariu în valoare de 2.500 lei, cu mențiunea că societatea nu este plătitoare de TVA;
Plant Agro Expert SRL – onorariu 3.500 lei cu TVA inclus.
 
Analizând ofertele menționate anterior, lichidatorul judiciar propune desemnarea societății CBN SRL cu un onorariu în suma de 2.500 lei, aceasta fiind oferta cu onorariul cel mai mic.
 
Axa Trans Group SRL, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activităţile principale ale acesteia sunt cele auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurari şi fonduri de pensii.
   
Asociații firmei sunt Neculai Gălăţanu ce deține o majoritate a cotei de participare la beneficii şi pierderi de 95%, și Valerica Gălăţanu cu rectul de 5%.  
 
În acest moment lichidatorul judiciar CC Insol SPRL deține conducerea integrală a societății aflate în faliment.
 


Sursa foto: raport-evaluare.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii