Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii vor acţiona în zona bisericilor şi pe traseele de acces către litoralul Mării Negre

ro

28 Apr, 2016 11:21 1650 Marime text
 
Peste 300 de poliţişti se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, premergător și în perioada Sărbătorilor Pascale.
                                                                                                                              
Peste 300 de poliţişti constănțeni vor acţiona suplimentar faţă de cei care se vor afla în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică și vor avea ca priorități prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi vor intervini rapid la orice sesizări cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
 
Oamenii legii se vor afla în stradă în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, în proximitatea lăcaşurilor de cult sau în zonele de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.
 
Pentru menținerea ordinii și siguranței publice se vor organiza zilnic patrule de siguranță publică pedestre și auto.
 
De asemenea, polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare specifice perioadei, împreună și cu specialiștii A.S.V.S.A. și cu cei ai A.N.P.C.
 
Pe toate drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către litoralul Mării Negre, precum şi în zona bisericilor, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente negative, în general a celor generate de excesul de viteză și a conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, fiind amplasate în trafic peste zece aparate radar. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii