Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au căutat „aerosoli”...au primit jandarmi

ro

28 Feb, 2016 16:28 1861 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa şi staţiunea Mamaia, cinci persoane care aveau asupra lor şapte pliculeţe autosigilante transparente cu muguri vegetali de culoare verde-olive şi nouă bobiţe de culoare maronie
 
  Vineri 26 februarie a.c., între orele 21.00-23.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa şi în Mamaia, au surprins în zona Faleză Nord şi la intrarea în staţiune, cinci persoane cu vârste cuprinse între 18-34 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
  Asupra acestora şi într-un autoturism, jandarmii au mai găsit şapte pliculeţe autosigilante transparente cu muguri vegetali de culoare verde-olive şi nouă bobiţe de culoare maronie. 
 
  Primele două persoane au fost suprinse în jurul orelor 21.00, în zona Faleză Nord din Constanţa. La vederea militarilor, aceştia şi-au aruncat jointurile şi au fugit spre autoturismul propriu. Au fost somaţi, coborâţi din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al maşinii. În torpedoul maşinii, a fost găsită o cutiuţă în care se aflau cinci pliculeţe autosigilante transparente cu muguri vegetali de culoare verde-olive dar şi un pliculeţ cu nouă bobiţe de culoare maronie.
 
  Pliculeţele autosigilante şi cutiuţa, găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
  
  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii