Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:23 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veselă pentru copii, susceptibilă a fi contrafăcută, confiscată în P.T.F. Constanţa Sud-Agigea

ro

20 Jan, 2014 14:23 742 Marime text
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ
GARDA DE COASTĂ

ŞTIRE
20.01.2014
În ultimele 48 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Veselă pentru copii, susceptibilă a fi contrafăcută, confiscată în P.T.F. Constanţa Sud Agigea

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China 240 seturi veselă pentru copii şi 480 cutii pentru alimente, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 40.000 lei.

În data de 17.01.2014, în jurul orei 13.25, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţului Ilfov.
În urma controlului au fost descoperite 240 seturi veselă pentru copii şi 480 cutii pentru alimente, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 40.000 lei, dacă ar fi originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean iranian, cu vârsta de 57 ani, având reşedinţa în judeţul Ilfov, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată.
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă


Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU

Ti-a placut articolul?

Comentarii