Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vânători ilegali depistaţi de poliţiştii de frontieră

ro

10 Mar, 2014 14:58 1096 Marime text
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ
GARDA DE COASTĂ
SERVICIUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ TULCEA


STIRE
10.03.2014
În ultimele 48 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Vânători ilegali depistaţi de poliţiştii de frontieră

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii braconajului cinegetic, poliţiştii de frontieră tulceni au depistat două persoane care au vânat ilegal un porc mistreţ prin folosirea unei arme de vânătoare cu seriile şterse.
În data de 09.03.2014, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sulina au observat într-o barcă, în zona Canalului Sulina, doi bărbaţi identificaţi ulterior ca fiind C.A. în vârstă de 56 de ani şi C.C. în vârstă de 29 de ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Tulcea.
La observarea echipajului poliţiei de frontieră, cei doi ocupanţi ai ambarcaţiei au aruncat în apă o armă de vânătoare, care ulterior a fost recuperată cu ajutorul unui magnet.În urma recuperării armei de vânătoare s-a constatat că seriile acesteia sunt şterse.
La controlul ambarcaţiei au fost găsite o raniţă şi o sacoşă din rafie, care conţineau 33,4 kilograme de carne, posibil carne de poc mistreţ.
Celor în cauză le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vânătoare fără permis şi autorizaţie legală.
Cantitatea de carne a fost înaintată pentru expertiză la D.S.V. Tulcea, iar arma de vânătoare a fost predată la Serviciul Criminalistică din cadrul I.P.J. Tulcea.


Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Tulcea
Inspector principal de poliţie
AGIGHIOLEANU NATALIA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii