Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:17 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de kilograme de icre, descoperite după efectuarea unor percheziţii domiciliare

ro

28 Mar, 2012 19:19 484 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ
GARDA DE COASTĂ CONSTANŢA

COMUNICAT DE PRESĂ
28.03.2012
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul  frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Sute de kilograme de icre, descoperite după efectuarea unor percheziţii domiciliare

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, cu sprijinul informativ – operativ al D.G.I.P.I. - Serviciul Judeţean Tulcea, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele a doi cetăţeni români, ocazie cu care au ridicat în vederea confiscării 200 kilograme de icre din specia ştiucă şi crap pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.
Poliţiştii de frontieră, sprijiniţi de ofiţeri D.G.I.P.I. - Serviciul Judeţean Tulcea, au efectuat în data de 28.03.2012, în intervalul orar 08.30-10.30, pe raza municipiului Tulcea două percheziţii domiciliare la locuinţele lui B.F., de 38 ani şi G.F., de 39 ani, în urma cărora au descoperit 200 kilograme de icre în stare proaspătă din specia ştiucă şi crap.
Întreaga cantitate de icre, în valoare de aproximativ 17.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil.
Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „procurare şi transport a peştelui, icrelor şi produselor din peşte fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. j din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.


Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă

Ti-a placut articolul?

Comentarii