Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop “Delicii vegane pentru ziua de Paște” cu Tania Bordianu Cămara cu Merinde, Sâmbătă - 9 Aprilie 2016, ora 14 00

ro

06 Apr, 2016 17:28 1869 Marime text
Constanța, 6 Aprilie 2016. Ne place raw! Ne place vegan! Ne place să aducem nutriția sănătoasă în Cămara cu Merinde! 
 
Ce bucate punem pe masa de Paște? Cum să preparăm mâncare sănătoasă si totodată să ne impresionăm musafirii la masa de Paște? Răspunsul la întrebari îl veți afla chiar de la invitata noastră, Tania Bordianu, la Workshop-ul ”Delicii vegane pentru ziua de Paște”. Acesta se adresează atât persoanelor raw-vegane, cât și celor ce doresc să pregătească surprize musafirilor cu bucate sănătoase și gustoase .
 
Seminarul va avea loc, Sâmbătă, 9 Aprilie 2016, la Cămara cu Merinde (Bdul Mamaia nr. 180), începand cu ora 14:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. La acest atelier culinar o veţi întâlni din nou pe Tania Bordianu, care ne va propune rețete ușor de preparat și sănătoase pentru ca sărbătorile Pascale să fie unele deosebite și din punct de vedere culinar.
 
Simona Chimișliu, Manager „Cămara cu Merinde” a declarat: „ Masa de Paște este un moment deosebit pentru fiecare familie. Tania, invitata noastră, ne va oferi câteva propuneri, astfel încât, masa de Paște va fi mai ușoară, mai sănătoasă și de ce nu, mai plină de surprize!”
 
Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): office@koolmedia.ro/
Vă aşteptăm în magica noastră Cămara, în fiecare zi!
 
 Despre Kool Media
Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare si ne fac sa zambim- atat pe noi, cat si pe clientii nostri, dar si pe clientii clientilor nostri. Intotdeauna ne place sa “lucram” cu entuziasm si voie buna!
Noi, Kool Media, suntem o agentie de publicitate din Constanta, cu o experienta îndelungata a echipei în Marketing – Creatie- Comunicare –Relatii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici si mari dimensiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii