Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărfuri contrafăcute în valoare de aproximativ 47 000 euro, reţinute de inspectorii vamali

ro

25 Mar, 2014 18:15 1471 Marime text
 În data de 24 martie 2014 inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au descoperit metraj pentru feţe de masă din PVC, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 47 000 euro, ca urmare a controlului de specialitate efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate din  Afumaţi, judeţul Ilfov.
           
            În data de 24 martie 2014 inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud, acţionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra unui container sosit din China pentru o societate din  Afumaţi, judeţul Ilfov.
 
Urmare acestui control, inspectorii vamali au reţinut 13 010 ml metraj pentru feţe de masă in PVC pe suport textil, susceptibili de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală a mărcii Disney. Valoarea de piaţă, dacă ar fi fost comercializat la valoarea bunului original, este de aproximativ  47 000 euro.
          Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
DIRECŢIA  REGIONALĂ  VAMALĂ GALAŢI
 
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii