Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Satu Mare, prins în flagrant de polițiști, în timp de vindea droguri

ro

02 Sep, 2019 16:37 5510 Marime text

La data de 31 august 2019, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, sub coordonarea procurorilor DIICOT. – B.T., au prins în flagrant delict un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce vindea droguri de mare risc.
 
În fapt, polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Satu Mare pentru destructurarea unei grupări specializate în comercializarea de droguri de risc și de mare risc.
 
Astfel, s-a efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe strada Cerbului, din municipiul Satu Mare, în momentul în care un tânăr de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, a încercat să vândă 449 de comprimate MDMA ( ecstasy) și cinci pliculețe tip Ziplok conținând amfetamină (speed), droguri de mare risc.
 
Totodată, polițiștii au stabilit faptul că drogurile urmau sa fie valorificate în zona cluburilor si discotecilor din municipiul Satu Mare cu preturi ce variau între 45 de Ron și 120 de Ron, comprimatul.  
 
În urma audierii persoanei în cauză, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
Sursă foto: DIICOT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii