Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana GAUDEAMUS ajunge pe litoral!

ro

01 Aug, 2012 15:55 3084 Marime text

Caravana GAUDEAMUS ajunge pe litoral!

Între 11 şi 15 august, Radio România vă invită la o călătorie de neuitat pe o mare de cărţi la Târgul GAUDEAMUS Mamaia, ediţia a IV-a!

Printre pagini foşnitoare de carte şi fire de nisip, Târgul GAUDEAMUS Mamaia revine în locul binecunoscut iubitorilor de carte pe litoral: staţiunea Mamaia, în faţa studioului Radio Vacanţa. Cărţi proaspete şi îmbietoare, taifasuri scriitoriceşti şi o atmosferă de relaxare intelectuală sau pur şi simplu de vorbărie cu miez despre cărţi şi autorii lor – astfel îşi va aştepta Târgul publicul în acest an!

Iar dacă vacanţa şi fotografia merg mână în mână, GAUDEAMUS Mamaia vă invită la o expoziţie inedită de fotografie despre locul şi rolul cărţilor în lumea de astăzi. Expoziţia de fotografie Istoria imaginară a cărţii şi a scrisului, cuprinzând 30 de fotografii semnate de Jean Marc Godès, va fi deschisă publicului pe întreaga durată a Târgului.

GAUDEAMUS Mamaia va continua şi în acest an campania de donaţie de carte în proiectul „Cărţile se întorc acasă”, o campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la insuficienţa  fondului de carte din multe biblioteci rurale din România. Cărţile donate la Târgul GAUDEAMUS Mamaia vor ajunge în biblioteci rurale din cuprinsul regiunii Dobrogea.

Program de vizitare: de sâmbătă, 11 august, până miercuri, 15 august, între orele 16.00 şi 23.00.

Târgul GAUDEAMUS Mamaia este organizat de Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Constanţa – Radio Vacanţa.

Proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii