Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Cumpana va incheia un acord de infratire cu localitatea Beer Tuvia din Israel

ro

19 Aug, 2010 16:02 2231 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Consiliul Local Cumpana, reprezentat legal prin persoana primarului, doamna ec. Mariana Gaju, in baza dispozitiilor Legii nr. 215/2001 a administratiei publice locale republicata, art. 16 alin. (1)  “initiativa unitatilor administrative-teritoriale de a coopera si de a se asocia cu unitati administrative – teritoriale din strainatate, precum si de a adera la o asociatie internationala a unitatilor administrative – teritoriale , va incheia un acord de infratire cu localitatea BEER TUVIA   din ISRAEL.
Autoritatile comunei Cumpana au acordat o atentie deosebita colaborarii, înfratirii sau asocierii cu alte comune, cu organizatii sau asociatii, din tara sau din afara ei, cu scopul de a obtine sprijin pentru modernizare, dezvoltarea investitiilor in comuna Cumpana, ce vin in sprijinul locuitorilor.
 Parteneriatul are ca scop dezvoltarea colaborarii intre cele doua administratii publice , institutiile publice si de cultura, manifestari comune in domeniile invatamant, turism, sport, activitati sociale, economie, mediu.
Delegatia din localitatea BEER TUVIA este formata din primarul asezarii domnul Dror Shor, domnul viceprimar Sholomo Shamay si domnul Shimi Moshe, membru in Comitetul de conducere al Asociatiei Primarilor din Israel si va fi prezenta in comuna Cumpana in perioada 19 – 21 august, unde se vor intalni cu reprezentanti ai administratiei publice locale si ai institutiilor din localitate.
Semnarea acordului de infratire va avea loc vineri, 20 august, ora 1100, la sala de sedinte din sediul Primariei comunei Cumpana.
In continuare, pe scena Casei de Cultura Cumpana va fi oferit oaspetilor, in prezenta reprezentantilor institutiilor publice de pe raza comunei si a locuitorilor, un program artistic sustinut de Ansamblul de dansuri populare ’’ Romancuta’’ si ’’ Mugurasii Cumpenei’’ si spectacol de dans sportiv oferit de membrii Scolii de Dans Sportiv ’’ Laura si Laurentiu Bogorodea’’ din comuna Cumpana. 
In acest sens, va rugam sa delegati un reprezentant al institutiei dumneavoastra in vederea mediatizarii acestui eveniment deosebit de important pentru comuna Cumpana. 

Va multumim pentru sprijin si colaborare !

Primar,
Ec. Mariana Gaju

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii