Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea unor active ale IPSO SRL de catre New Kopel Romania SRL

ro

27 Jul, 2010 19:46 2145 Marime text

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea unor active ale IPSO SRL de catre New Kopel Romania SRL

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata prin dobandirea controlului unic indirect asupra unei parti din activele SC IPSO SRL, de catre SC New Kopel Romania SRL prin intermediul filialei sale SC Union Motors Car Sales SRL.

Activele achizitionate sunt cele prin intermediul carora IPSO SRL desfasoara activitatea auto in Bucuresti, adica in principal comert cu autoturisme si autovehicule usoare, intretinerea si repararea autovehiculelor si comert cu piese si accesorii pentru autovehicule.

Consiliul Concurentei a analizat aceasta concentrare economica prin prisma prevederilor Legii concurentei nr. 21/1996, republicata, si ale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice si a constatat ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal. Operatiunea de concentrare economica nu conduce la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate.

New Kopel Romania SRL are ca obiect principal de activitate, activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare si este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2005, oferind concomitent servicii de leasing operational si de inchiriere de autovehicule (rent-a-car), iar din anul 2007 ofera si servicii de vanzari de autovehicule second-hand.

Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operatiune va fi publicata pe site-ul autoritatii romane de concurenta www.consiliulconcurentei.ro.

27 Iulie 2010
Biroul de Presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii