Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării Crișan, în siguranță

ro

10 Sep, 2021 11:52 687 Marime text
La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul evenimentului Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării Crișan, ediția a II-a, pentru a avea grijă ca toți participanții să fie în siguranță.
 
Astfel, astăzi, începând cu ora 09:30 și până mâine, 11 septembrie,  jandarmii vor fi prezenți în zona de desfășurare a manifestării,  în comuna Crișan, unde se vor valorifica tradițiile gastronomice și culturale ale Deltei Dunării. Evenimentul se va desfășura pe Strada Principală, pe o scenă special amenajată, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță.
 
Pentru ca manifestarea să se desfășoare în siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Tulcea recomandă participanților:
să respecte regulile stabilite de organizatori și forțele de ordine
să nu participe în stare de ebrietate
să nu se implice în conflicte
să supravegheze cu atenție copiii
să fie atenți la bunurile personale
să respecte măsurile individuale de protecție stabilite în contextul stării de alertă  
Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă jandarmilor aflați în teren sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii