Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote a fost finalizată

ro

19 Jul, 2023 15:30 397 Marime text
Constanța 19 iulie 2023
 
                    Reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote a fost finalizată           
 
           Societatea „Drumuri Județene Constanța” a mai finalizat un proiect: reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote. Timp de mai puțin de o lună cei 9 angajați ai societății cu cele 10 mașini și utilaje au refăcut și consolidat acest tronson de drum ce are o lungime de 6,3 km.
             Astăzi execuția lucrărilor a fost verificată de conducerea Consiliului Județean Constanța și de cea a Societății „Drumuri Județene Constanța”.
            „În urmă cu două săptămâni finalizam lucrările pe DJ392 - tronsonul cuprins între localitățile Independența și Dumbrăveni. Astăzi inaugurăm un nou obiectiv: reabilitarea DJ307 Șipote- Deleni. Înregistrăm progrese semnificative și am încredere în potențialul echipei Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A., care continuă să demonstreze perseverență și seriozitate. S-a lucrat neîncetat, profesionist și cu o atenție sporită, mai ales pe acele porțiuni care au necesitat lucrări speciale de consolidare. Au fost turnate peste 5.300 de tone de asfalt, acest sector de drum îmbătrânit și denivelat fiind practic refăcut și redat circulației rutiere, în cele mai bune condiții. 
           Ne-am asumat un program bine structurat și prioritizat și am convingerea că se va interveni eficient pentru a acoperi întreaga rețea de drumuri județene. Cu profesionalism și implicare, orice obiectiv poate fi realizat!”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
      Proiectul are o valoare de 4,4 milioane de lei.
          „Este încă un proiect finalizat de compania noastră. Reabilitarea drumului a necesitat o mare atenție deoarece a trebuit să fie consolidat pe anumite porțiuni. Nu ne oprim, continuăm pentru drumuri bune și sigure”, a spus Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.
 
                                               Compartiment comunicare-marketing
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii