Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:01 26 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița

ro

02 Sep, 2021 15:40 277 Marime text
Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat ieri, 1 septembrie a.c., pe raza orașului Țăndărei și comunei Gura Ialomiței, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră. Au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 34.000 de lei.
 
Peste 60 de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii violenței stradale, reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere și a respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă.
 
Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 128 de autovehicule și legitimat peste 230 de persoane.
 
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 34.425 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.
 
De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 1 permis de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.
 
Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 11 societăți comerciale de pe raza orașului Țăndărei și comunei Gura Ialomiței.
 
Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii