Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:10 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polifonic Band, spectacol pentru suflet în Parcul Arheologic din Constanța (galerie foto)

ro

22 Oct, 2021 15:22 1705 Marime text
 În această seară, “Constanţa respiră artă” vă invită la un concert în aer liber, care vă va aduce energia şi buna dispoziţie de care aveţi atât de multă nevoie în aceste zile complicate.

POLIFONIC BAND este o trupă exclusivistă specializată în evenimente artistice de tip premium. Repertoriul muzical este extrem de variat, incluzând aproape orice gen muzical: folclor românesc (hore, sârbe, etc) muzică grecească, muzică macedonească, evergreens, pop, dance, blues, jazz, rock&roll, latino, muzică uşoară românească şi internaţională. Repertoriul trupei este structurat în funcţie de preferinţele publicului, pentru a garanta desfăşurarea de excepţie a oricărui eveniment. Trupa are o vastă experienţă în ceea ce priveşte evenimentele artistice şi reuşeşte, de fiecare dată, să transforme întâlnirile cu public, în amintiri de neuitat.

POLIFONIC BAND vă aşteaptă în Parcul Arheologic începând cu ora 18.30, în ziua de vineri, 22 octombrie 2021.

Intrarea este liberă, dar participarea la toate evenimentele proiectului se va face cu respectarea cu stricteţe a distanţării, ţinând cont de restricțiile impuse de coronavirus. Pentru desfăşurarea activităţilor în cele mai bune condiţii de siguranţă sanitară, vă rugăm să respectaţi măsurile privind prevenirea contaminării cu SARS-CoV2, aflate în vigoare la momentul derulării evenimentelor.

„Constanța Respiră Artă” este un proiect organizat de Asociaţia Culturală pentru Tineret şi Copii „Art Theatre”, proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 194034/29.09.2021, proiect desfășurat în Parcul Arheologic. Valoarea totală a proiectului: 222.500 lei.
Vă aşteptăm cu drag!
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii