Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DottoTV HD se lansează oficial la Constanța

ro

02 Oct, 2019 15:31 3882 Marime text
Dotto TV HD se lansează oficial la Constanța în luna octombrie, ca alternativă de calitate pentru mass media locală, propunând publicului o grilă mixtă de programe din care nu vor lipsi jurnalele de știri, talk-show-urile politice, emisiunile sportive și de divertisment.
 
Cu investiții majore în tehnologie de ultimă generație și o echipă de jurnaliști redutabili, care cred în puterea informației corecte, DottoTV  HD este televiziunea dumneavoastră de încredere!
 
“Pentru început grila de programe va include jurnalul principal, un talk-show în care se vor dezbate principalele subiecte de interes public și o emisiune de sport. Până la începutul anului viitor, vom completa grila cu alte trei emisiuni în care vor fi abordate teme medicale, culturale și agricole și cu o emisiune de divertisment. Sigur continuăm și transmisiunile sportive, care au consacrat brandul Dotto, dar am început negocierile și pentru un program de pronosticuri sportive. Toată grila de programe ne aparține sută la sută, fiind produsă integral de noi”, a declarat Marian Cioacă, redactor șef DottoTV HD.
 
În prezent, programele Dotto TV sunt transmise de rețelele Intersat, UPC și Akta, iar din luna noiembrie canalul DottoTV HD va fi disponibil și în rețeaua RDS-RCS. Ne puteți urmări, de asemenea, pe Facebook, pe site-ul dottotv.ro, dar și pe aplicatia Dotto Iptv, disponibilă pe Samsung Smart Tv.

Sursă foto: Dotto TV HD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii