Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, 3 septembrie 2021

ro

03 Sep, 2021 16:00 764 Marime text
La data de 02 septembrie a.c., pe D.J. 251, în comuna Matca, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Polițștii sosiți la fața locului au stabilit că accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, două autoturisme intrând în impact față – spate, unul dintre ele fiind proiectat într-o altă mașină.
În urma accidentului, un bărbat, de 40 de ani, aflat la volanul unuia dintre autoturisme, a suferit leziuni, fiind transportat la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 29 de ani.
Întrucât, la testarea alcoolscop, acesta a prezentat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii