Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punctele Enel din judeţele Constanța, Ialomița, Călărași şi Tulcea vor fi închise în perioada 6-9 aprilie 2018

ro

04 Apr, 2018 14:03 3137 Marime text
Constanța, 4 aprilie 2018 –  Punctele Enel din judeţele Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi închise în zilele de 6 și 9 aprilie 2018,  zile libere legale.
 
În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:
 
  • De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.
 
 
Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.
 
De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică. 
 
În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html  
 
Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii