Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul Forum al directorilor financiari in Romania

ro

22 Feb, 2010 23:59 4502 Marime text

brendan_murtagh_acca.jpgPresedintele Federatiei Europene a Contabililor si Presedintele ACCA participa in luna martie la CFOs International Conference

Forum Invest, in colaborare cu ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) - organizatia globala de experti care acorda calificarea profesionala in domeniul contabil, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si Camera Consultantilor Fiscali din Romania organizeaza pe 16 si 17 martie, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, CFOs International Conference - primul forum international in Romania al directorilor financiari si expertilor fiscali.

In contextul celei mai severe recesiuni din ultimii 70 de ani, CFOs International Conference reuneste la Bucuresti experti internationali si specialisti ai pietei locale, pentru a identifica solutii de control eficient al banilor. Optimizarea datoriilor financiare, ultimele amendamente la sistemul romanesc de impunere fiscala, rolul bancilor in atragerea de fonduri europene, dizolvarea voluntara a companiilor, reorganizarea si administrarea judiciara, alinierea sistemelor nationale la standardele internationale de contabilitate sunt doar cateva dintre subiectele de pe agenda evenimentului.

Au acceptat invitatia de a participa la CFOs International Conference Presedintele Federatiei Europene a Contabililor - Hans Van Damme si Presedintele ACCA Global - Brendan Murtagh. Acestia vor prezenta publicului roman cele mai noi aspecte legate de Standardele Internationale de Contabilitate (IAS-uri), normele autorizate ale Consiliului pentru Standarde Internationale de Contabilitate (IASB) privind aplicarea Standardelor Internationale de Raportare Financiara (IFRS-uri) si Standardele Internationale de Contabilitate (IAS-uri), aspecte legate de legislatia fiscala a Uniunii Europene si impactul acesteia pentru piata locala.

La invitatia Forum Invest, au confirmat participarea la eveniment si Daniel Chitoiu - presedintele Camerei Consultantilor Fiscali, Marin Toma - Presedintele Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Arin Stanescu - Presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa, Ion Mihailescu - Presedintele Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

CFOs Conference este prima platforma de schimb de bune practici, studii de caz si dialog real intre membrii comunitatii specialistilor financiari din Romania, autoritati internationale, experti fiscali, bancheri, asociatii profesionale si mass-media.

Informatii actualizate despre agenda primei editii a CFOs International Conference, pe www.foruminvest.ro.

Despre Forum Invest

Forum Invest este unul din cei mai importanti organizatori de evenimente internationale de business din Europa.

In cei peste 12 ani de functionare, peste 6.000 de personalitati politice, oameni de afaceri, lideri de opinie, analisti si jurnalisti din toata lumea, au participat la evenimentele Forum Invest, organizate in peste 20 de locatii din toata lumea.

Prin invitarea la Bucuresti a unor personalitati de renume mondial (laureati ai Premiului Nobel, sefi de state si de guverne, analisti si teoreticieni de business de prim rang), Forum Invest isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un centru regional de reflectie si promovare a politicilor eficiente de business, in beneficiul imaginii internationale a Romaniei si a mediului local de afaceri.

Forum Invest este singura companie din Romania care, prin forumurile economice si cluburile de afaceri exclusiviste pe care le organizeaza in tara si in strainatate, sustine si promoveaza comunicarea nationala si transfrontaliera intre jucatorii politici si institutionali, comunitatea de afaceri si presa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii