Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orange anunta extinderea parteneriatului cu Sony Ericsson pentru servicii multimedia -18.02.2009

ro

18 Feb, 2009 14:59 819 Marime text

Comunicat de presă

Orange anunţă extinderea parteneriatului cu Sony Ericsson pentru servicii multimedia pe mobil parteneriatul internaţional va include imagini şi jocuri, pe lângă muzică

Paris/Bucureşti, 18 februarie 2009. Orange anunţă extinderea parteneriatului strategic cu Sony Ericsson pentru dezvoltarea unor noi servicii orientate către divertisment şi multimedia.  Pe lângă muzică, parteneriatul prevede includerea unei game noi de telefoane cu funcţii de divertisment, precum seria de telefoane Cyber-shotTM şi alte modele care asigură acces la jocuri pe platforma Java.

Parteneriatul a fost prelungit pentru o perioadă de doi ani, decizie care confirmă succesul colaborării anterioare dintre Sony Ericsson şi Orange pe segmentul de telefoane Walkman. Din 2006 până în prezent, Orange a vândut peste 6,3 milioane de telefoane Walkman, ajungând a fi cel mai mare distribuitor de astfel de terminale din Europa.

Noile produse Sony Ericsson vor face parte din seria Orange Signature, prin care cele mai bune terminale sunt personalizate pentru a oferi clienţilor Orange o experienţă multimedia cât mai simplă şi relevantă. Utilizarea telefoanelor Walkman pentru accesarea Orange Music Store - serviciul care oferă acces la descărcarea a peste 1 milion de piese muzicale - a generat o creştere cu 50% a consumului de muzică faţă de consumul înregistrat de utilizatorii altor telefoane muzicale. Pe lângă muzică, parteneriatul extins va integra serviciile inovative Orange Photo, Orange Games şi Orange Downloads în noua gamă de telefoane Sony Ericsson.

“Colaborarea dintre Orange şi Sony Ericsson este un exemplu excelent al modului în care un parteneriat complet integrat poate creşte valorea business-ului şi în acelaşi timp poate oferi o experienţă extraordinară clienţilor. Milioane de clienţi Orange au acces la muzica dorită în urma acestui parteneriat de succes. Pe lângă muzică, am remarcat o creştere accentuată  a numărului de jocuri descărcate  şi a numărului de persoane care fac schimb de fotografii, prin urmare este timpul să valorificăm şi aceste oportunităţi”, a declarat Yves Maitre, Senior VP Services Orange.

“Parteneriatul cu Orange în domeniul muzicii a fost dintotdeauna unul de succes: ştim că două din primele trei terminale muzicale din oferta Orange provin din portofoliul nostru. Noua noastră ofertă Entertainment Unlimited completează abordarea Orange în ceea ce priveşte serviciile multimedia pe mobil. Sub conceptul Entertainment Unlimited, Sony Ericsson reuneşte toate serviciile care au propulsat compania în poziţia de lider pe piaţa de muzică, imagini şi conţinut digital, şi oferă clienţilor, prin parteneriatul cu Orange, cea mai bună experienţă de divertisment de acest gen”, a declarat Pieter Pierle, Director Global Customer Unit Orange la Sony Ericsson.

Despre Orange România

Orange este lider de piaţă în România cu peste 10,2 milioane de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 177 milioane de clienţi pe cinci continente.
Orange România se remarcă prin cea mai largă acoperire a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange înseamnă dorinţa de a crea un viitor mai bun şi de a oferi o experienţă de comunicare cât mai simplă şi mai intuitivă. Orange înseamnă mai mult decât tehnologie, telefonie mobilă sau reţele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea între oameni şi a aduce valoare comunităţilor în care operează. 
Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.orange.ro.

Despre Sony Ericsson

Sony Ericsson este o companie internaţională de top, cu vânzări de peste 97 de milioane de telefoane în 2008. Una dintre valorile de bază ale companiei este diversitatea, Sony Ericsson având reprezentanţe în peste 80 de ţări din China, Europa, India, Japonia şi America de Nord. Compania a fost fondată în urma unui parteneriat de 50:50 între Sony şi Ericsson, în octombrie 2001, iar sediul său central este stabilit la Londra.  Pentru mai multe informaţii despre Sony Ericsson, vă rugăm vizitaţi: www.sonyericsson.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii