Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constanteni in semifinala Tuborg Party Manager

ro

14 Jul, 2011 20:58 1407 Marime text

Doi constanteni in semifinala Tuborg Party Manager

Constanta 14. 07. 2011 –  Campania pentru cel mai ravnit job al anului- TUBORG Party Manager- intra intr-o noua etapa, prin anuntarea celor 50 de semifinalisti. Printre acestia, se afla si 2 constanteni care au obţinut suficiente puncte pentru a reprezenta cu succes judetul Constanta in a doua faza a competitiei Tuborg Party Manager, aceea de selectie.
In perioada 20.05.2011 – 10.07.2011, aproximativ 2000 de concurenti s-au inscris in cursa pentru castigarea celui mai ravnit job al anului,  Tuborg Party Manager, prin crearea unui profil pe site-ul www.tuborg.ro si acumularea de puncte pentru organizarea de petreceri, incarcarea „dovezilor foto” pe profilul personal, colectarea de voturi si de recomandari in retelele sociale si prin rezolvarea testelor de aptitudini special create pentru ei. In plus, in cadrul campaniei au fost oferite premii acordate instant – 30.000 pachete de doze Tuborg si 52 telefoane Apple i-Phone – iar prin tragere la sorti - 49 de party kit-uri (statie de incarcare cu boxe Creative D120).
Cei 50  de semifinalisti care au acumulat cele mai mari punctaje provin din numeroase judete ale tarii (Bucuresti, Cluj, Arges, Bihor, Timisoara, Prahova, Constanta, Tulcea, Sibiu,Brasov, Gorj, Hunedoara, Maramures, Mures, Olt, Vaslui, Valcea), sunt majoritar barbati (64%) si au fost votati de peste 13000 de persoane care ii sustin in aceasta cursa.
In data de 27 iulie, toti cei 50 de semifinalisti vor fi invitati la  marea preselectie din Bucuresti, in Club Embassy, in urma careia vor fi alesi cei 3 finalisti,  a caror ultima provocare va consta in organizarea celei mai bune petreceri marca Tuborg.
Procesul de selectie este organizat in 2 etape: etapa de interviu si cea de proba de aptitudini.
Castigatorul campaniei, cel care va deveni Tuborg Party Manager, va beneficia timp de 6 luni de un salariu lunar de 1000 EUR, o masina de serviciu Toyota Auris Hibrid, dar si de o agenda plina de petreceri. Acesta va fi desemnat de catre Tuborg pana la finalul lunii august.
Campania  nationala  „Tuborg te vrea Party Manager” reprezinta una dintre cele mai mari provocari adresate iubitorilor de distractie din Romania. Conform unui studiu recent, 1 din trei romani viseaza sa ajunga manager de petrecere, acesta fiind jobul de vis la care aspira majoritatea tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani.

Despre Tuborg:
Chiar de la aparitia pe piata romaneasca, experientele muzicale oferite de Tuborg au fost memorabile. Fie ca a fost vorba de trupe internationale de renume sau artisti romani consacrati, Tuborg a reusit sa anime de fiecare data atmosfera, dand publicului sansa deschiderii la distractie.
Incepand cu septembrie 2010, Tuborg a demarat seria evenimentelor Tuborg Sound, prin organizarea unor evenimente cu trupe romanesti in mai multe locatii din Bucuresti si alte orase din tara. Platforma on-line tuborgsound.ro a devenit cel mai mare sustinator al muzicii romanesti care conteaza, avand in prezent peste 150 de trupe inscrise si zeci de mii de vizitatori lunari.
De asemenea, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock din Romania de pana acum – Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducand in fata fanilor romani nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii