Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE Romania lanseaza extraoptiunea Roaming Traveler, valabila in 30 de tari

ro

03 Dec, 2009 19:49 834 Marime text

COSMOTE România lansează extraopţiunea Roaming Traveler, valabilă în 30 de ţări

Bucureşti, 3 decembrie 2009

Abonaţii COSMOTE România care călătoresc des în străinătate îşi pot activa, începând din 4 decembrie 2009, Roaming Traveler, o nouă extraopţiune inovativă lansată de companie. Originalitatea extraopţiunii constă în faptul că, odată activată, abonaţii pot utiliza în roaming minutele în afara reţelei incluse în planul lor tarifar. Roaming Traveler este disponibilă în 30 de ţări, inclusiv cele 27 de state ale Uniunii Europene, Liechtenstein, Norvegia şi Islanda.

Prin intermediul extraoţiunii Roaming Traveler, apelurile iniţiate din cele 30 de ţări vor fi tarifate numai cu o taxă iniţială de 0.90 Euro (fără TVA) pentru fiecare 30 de minute de convorbire, iar minutele consumate sunt cele incluse in abonament, în afara reţelei. Pentru consumul ce depăşeşte minutele incluse, utilizatorii vor plăti numai 0.26 Euro/minut (fără TVA), plus taxa de iniţiere. Apelurile primite în roaming sunt tarifate doar cu 0.90 Euro pentru fiecare 15 minute de convorbire. Prin beneficiile incluse, Roaming Traveler este recomandat acelora care călătoresc frecvent în vacanţă sau în interes de afaceri. În funcţie de consumul fiecăruia, costul apelurilor în roaming poate ajunge similar cu cel al unor convorbiri în reţelele naţionale.

„Astăzi lansăm un alt produs inovativ pentru clienţii noştri, menit să îi ajute la optimizarea costurilor de comunicare şi atunci când sunt plecaţi în vacanţă sau în călătorii de afaceri. Roaming Traveler este primul produs de pe piaţă care le permite clienţilor să utilizeze în roaming minutele naţionale incluse în planurile lor tarifare, astfel încât ne aşteptăm să înregistrăm o creştere a traficului atât pentru clienţii rezidenţiali cât şi cei de business”, a declarat Isabela Furtună, Manager Departament Postpaid Market Development & Retail International Offering, COSMOTE România.

Extraopţiunea poate fi activată în ţară în mod gratuit printr-un apel la *100# (număr disponibil gratuit şi în roaming) sau la 1234 (Serviciul de Relaţii cu Clienţii) sau un SMS cu textul “A RT EO” la acelaşi număr.

Statisticile de date de trafic în roaming ale companiei arată că în perioada vacanţelor de vară (iunie – august 2009), clienţii COSMOTE au preferat călătoriile în Italia, Grecia, Germania, Bulgaria, Ungaria, Spania, Austria, Turcia, Franţa şi Marea Britanie. În aceeaşi perioadă (iunie – august 2009),  traficul de voce în roaming a înregistrat o creştere de 184%.

Contact:
Media Relations – Corporate Affairs Department
Tel. + 40 – 21 – 4040 465
E-mail: mediarelations@cosmote.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii