Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE Romania are un nou Director IT - 05.02.2009

ro

05 Feb, 2009 19:17 866 Marime text

        Comunicat de presă

COSMOTE România are un nou Director IT
 
        Bucureşti, 5 februarie 2009

COSMOTE România anunţă numirea lui Konstantinos Petsas în funcţia de Director IT, poziţie deţinută anterior de Christos Christopoulos, care şi-a încheiat recent mandatul de trei ani alături de COSMOTE.

Petsas are o experienţă de peste 15 ani în domeniul telecomunicaţiilor. Activitatea sa în cadrul COSMOTE România a început în urmă cu doi ani, ca Manager al Departamentului CRM şi Billing. Înainte de COSMOTE, Petsas a deţinut funcţia de Director Operaţiuni IT şi Aplicaţii Web în cadrul TIM Hellas, în Grecia. Experienţa sa include şi o perioadă petrecută la Intrasoft SA, unde a condus echipele care erau implicate în desfăşurarea unor proiecte de anvergură pentru clienţi din sectoarele public şi privat din Grecia, Rusia, România, Cipru şi în alte ţări ale Uniunii Europene în domenii precum telecom, bănci, loterie şi altele.

Petsas este licenţiat în Electrotehnică, absolvind cursurile Universităţii Tehnice din Atena. De asemenea, el a absolvit şi un MBA în cadrul Athens University of Economics and Business.

Contact:

COSMOTE
Media Relations – Corporate Affairs Department
Tel. + 40 21 404 04 65
E-mail:
mediarelations@cosmote.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii