Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai puternic roman vs. cea mai puternica masina din Romania (galerie foto)

ro

12 Feb, 2010 20:40 2098 Marime text

1_des.jpgIon Oncescu, cel mai puternic român, dublu Campion Mondial la Skandenberg, va incerca să strunească cei 1.200 cai putere deținuti de mai puternică masină din România in...interiorul Mall AFI Palace Cotroceni. Scapă cine poate!

Sâmbătă, 13 februarie 2010, la ora 15.00, Ion Oncescu, cel mai puternic român, dublu Campion Mondial la Skandenberg, va infrunta cei 1.200 cai putere deținuti de un superb Dodge Viper GTS ACR, in incinta Mall Afi Palace Cotroceni.

Ion Oncescu va asista la deplasarea bolidului printre vitrine si bucurestenii aflati la cumpărături, pe un traseu care porneste din fața sălilor de cinema până in zona de Bazzar si a cafenelei Rock-a-fella (deasupra supermarket-ului Real) unde va rămâne expusă o perioadă de 7 săptămâni, dacă parcurgerea traseului va decurge fără incidente. Rămâne de văzut.

Dupa cursă, odata ce masina va fi expusă in siguranță, deoarece trandafirii nu sunt doar pentru cei bogați, o tombola specială va oferi posibilitatea oricărui român care participă si, intr-un final, câstigă, să plece acasă "călare" pe cei 1.200 cai putere ai Dodge Viper-ului GTS ACR.

Tombola, denumită "Dodge Viper Tombola" si organizată de American Marketing Business (AMB) si Mall Afi Palace Cotroceni (alias Mega Fun), se va desfăsura in perioada 13 februarie - 3 aprilie 2010 si, pe lângă Marele Premiu, anume nărăvasul Dodge Viper GTS ACR, mai scoate la bataie o motocicletă de curse KTM 450SMR - Premiul II, si un scooter Vespa - Premul III, alături de alte premii deloc mici precum un LCD sau un Ipod.
Cine vrea sa plece acasă "pe cai mari", altfel spus, cine vrea sa intre in cursa către Marele Premiu sau, de ce nu, celelalte premii mai mici, trebuie doar sa cumpere, incepand cu 13 februarie 2010, un DVD "Dodge Viper", in valoare de 50 RON, care contine demonstrații de drifting. Câstigătorul va fi anunțat pe 3 aprilie 2010. Start!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adi 14 Feb, 2010 22:31 nici pe departe nu se compara cu forta lu ion o tine fara sa se uiteee bineee ioaneeeeeeeeeeeeee