Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

300 de copii au inceput sarbatoarea Craciunului cu Romtelecom

ro

16 Dec, 2009 19:56 1815 Marime text

300 de copii au început sărbătoarea Crăciunului cu Romtelecom

Ieri, 15 decembrie, Romtelecom a dus la teatru 300 de copii din centre de plasament pentru a le oferi un spectacol cadou în preajma Crăciunului. Iniţiativa din acest an continuă campania “La Romtelecom e Craciunul Copiilor”, prin care compania şi-a propus să dăruiască şi copiilor din centrele de plasament momente de neuitat, în care să se simtă iubiţi şi preţuiţi.
 
Campania continuă cu iniţiativa de “adunat” gânduri bune pentru cei mici, în care dorim să implicăm cât mai mulţi oameni. Toti cei care doresc să transmită o urare, un sfat, un gând copiilor din centrele de plasament sunt invitaţi să facă acest lucru prin intermediul unei pagini web dedicate, disponibilă aici. În acest fel ne propunem să transmitem cuvinte calde cat mai multor copii din centre de plasament.
 
Vă aşteptăm alături de noi!
 
Echipa Relatii Publice
Romtelecom

16 decembrie 2009

Mihaela Paduroiu
Divizia Relatii Publice
Senior PR Specialist
Phone: +4021- 400 52 19
Fax: +4021- 400 56 02
mihaela.paduroiu@romtelecom.ro
Cladirea Grivco, et. 9
Str. Garlei, Nr. 1B, sector 1, Bucuresti
013721

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • basandica camelia 16 Dec, 2009 23:19 sa stiti ca nu numai copii din centrele de plasament sunt defavorizati,ci si copii care provin din familii normale.e drept ca au prioritate ,deoarece e greu fara parinti,dar consider ca saracia an care traim, e cruda si cu ceilalti copii din romania.dealtfel,la corbu,constanta,si nu numai sunt nenumarati copii care asteapta anul acesta sa vina mos craciun.cunosc foarte multi...,si numi pot anchipui ce poate fi an sufletul lor can vor realiza ca an ajunul craciunului mos craciun nu avenit!oare ce poate fi mai trist pe lumea asta ,decat sa spui unui copilas de 5,6 7 ani ca mos craciun nu mai vine,anul asta?Ce poate antelege un copil atat de mic despre 'nu sunt bani"!asa ca ganditiva bine,ca de fapt copii defavorizati,sau orfani ori infirmi,sunt totusi copii si cu totii au dreptul la fericire,deoarece nimeni si nimic pe lumea asta nu le poate lua acest drept!cu respect camelia basandica corbu-constanta