Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:21 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Val de contracte câștigate de SC High Construct Project SRL de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

17 Dec, 2022 16:27 898 Marime text
  • Doar în luna noiembrie i-au fost atribuite nu mai puțin de șase contracte
  • Valoarea contractelor se ridică la 278.486 lei
  • SRL-ul avut un număr de opt angajați, anul trecut. Administratorul acesteia este Marius Tudorel Constantin, care este și unicul asociat. În anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 982.934 de lei și un profit de 428.279 de lei, dar și datorii de 767.584 de lei
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 26 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 lei. O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, ca urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și de Consiliul Județean Constanța
  • High Construct Project SRL deține 5% din GMT Building Invest SRL


SC High Construct Project SRL continuă să câștige contracte de Primăria Constanța.
Doar în luna noiembrie i-au fost atribuite nu mai puțin de șase contracte.
Este vorba despre contract de prestări servicii privind achiziția serviciilor de expertiză tehnică și studiu geotehnic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona Poarta 6 - bloc G2" în valoare de 163. 030 lei, contract de prestări servicii privind achiziția serviciilor de expertiză tehnică și studiu geotehnic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona KM 5 - bloc 18B" în sumă de 106.505 lei, contract de prestări servicii privind achiziţia serviciului de elaborare expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei  energetice a imobilului Liceul Teoretic „George Călinescu", Constanţa" - 31.800 lei, contract de prestări servicii privind achiziţia serviciului de elaborare expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Şcoala gimnazială nr. 6, Constanta" - 33.796 lei; Contract de prestări servicii privind achiziţia serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Şcoala gimnazială nr. 36 „Comandor Dimitrie Stiubei", Constanţa" - 9.400 lei și contract de prestări servicii privind achizitia serviciului de elaborare expertiza tehnica si studiu geotehnic pentru obiectivul de investitii „Reabilitare imobil Tomis 54" în valoare de 40.460 lei.


Despre SC High Construct Project SRL

Compania are sediul în Constanța și se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.

SRL-ul avut un număr de opt angajați, anul trecut. Administratorul acesteia este Marius Tudorel Constantin, care este și unicul asociat. În anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 982.934 de lei și un profit de 428.279 de lei, dar și datorii de 767.584 de lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 26 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 lei. O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, ca urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și de Consiliul Județean Constanța.
High Construct Project SRL deține 5% din GMT Building Invest SRL.

GMT Building Invest SRL
 
Firma a fost fondată în anul 2019, având sediul social pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 nr. 41, Constanța.

Asociați în firmă sunt Beșcucă Raisa Andreea, care deține 45%, Constantin Georgiana, care deține 45%, High Construct Project SRL, firmă care deține 5% din capitalul social, și Pro Concept Inginerie SRL, firmă care deține restul de 5%.

Georgiana Constantin este administratorul societății. În 2021, societatea a raportat 2 salariați, cifră de afaceri 0 și pierdere de 143.497 lei.
 
Totodată, a avut și 26 de contracte publice, cu o valoare de peste 3,4 milioane de lei, cel mai profitabil fiind cel cu Institutul Național al Patrimoniului, contract semnat în 2020, la o valoare de 899.000 lei.
 
A mai avut contracte cu Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, Ministerul Apărării, Administrația Domeniului Public Sector 2, Compania Națională de Investiții SA și multe contracte cu Primăria Constanța.
 
Pro Concept Inginerie este controlată de către Florin Radu Beșcucă.În 2021, firma a raportat cifră de afaceri de 289.836 lei și profit de 183.633 lei.
 
În iulie a.c., Building Invest SRL și New Chic Next SRL au solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru „Modificare proiect autorizat cu AC 129/14.04.2022 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform Legii 50/1991 de la P+4E locuințe colective cu spațiu comercial la parter la P+5E-locuințe colective cu spațiu comercial la parter și realizare spații tehnice”, amplasat în Județul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. B1 la Sud și A6 la Nord.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Primăria Constanța Cine oferă consultanță pentru elaborarea unui Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii