Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:33 01 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urban Scop elaborează documentația tehnico-economică pentru modernizarea B-dul I. C. Brătianu din municipiului Constanța

ro

06 Nov, 2021 00:00 2356 Marime text
⦁ Primăria Constanța a încheiat contractul de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, B-dul I. C. Brătianu"
⦁ Câștigătorul contractului este SC Urban Scop SRL
⦁ Valoarea contractului este de 2.850.000 lei fără TVA
⦁ Potrivit, www.confidas.ro, compania a încheiat 94 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.986.149,70 lei


Primăria Constanța a încheiat contractul de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentație tehnico-economică (expertiză tehnică, studii de teren - geotehnic și topografic, studiu de trafic, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele-temă de proiectare) aferentă obiectivului de investiții "Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, B-dul I. C. Brătianu".


Câștigătorul contractului este SC Urban Scop SRL, vezi secțiunea „documente".


Valoarea contractului este de 2.850.000 lei fără TVA.


Despre Urban Scope SRLUrban Scope SRL este o societate înfiinţată în anul 2016, în Bucureşti. Capitalul social este de 210 lei, integral vărsat, compus din 21 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociat unic și administrator al societății este din anul 2019, Radu Marian Dragomir.

Domeniul de activitate principal: „activităţi de arhitectură”.

În 2020, cei de la Urban Scope au raportat o cifră de afaceri de 4.549.113 lei și un profit de 3.360.208 lei.

Potrivit, www.confidas.ro, compania Urban Scope S.R.L. a încheiat 94 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.986.149,70 lei.

În 2015, municipalitatea a atribuit alte două contracte aceleiaşi societăţi, pentru acces şi mobilitate în municipiul Constanţa, zona bulevardul 1 Mai - şoseaua Mangaliei.

Un alt contract, în valoare de 56.000 de lei, a fost atribuit pentru studiu de trafic la obiectivul acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Urban Scope, un nou contract cu primăria pentru elaborarea studiilor privind îmbunătățirea mediului urban în zona Inel II din Constanța

Cu un nou acționariat, Urban Scope SRL câștigă un nou contract de la primăria Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii