Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:47 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Upet SA va furmiza piese de schimb pentru vane către Nuclearelectrica SA (document)

ro

26 Mar, 2016 15:52 1549 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Piese de schimb pentru vane – UPET”, cu locul principal de livrare în Cervavodă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contracrul numărul 139 (cu denumirea „piese de schimb pentru vane – UPET”) este Upet SA. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 2.070 lei fără TVA, iar valoarea foală totală a fost de 2.000 lei fără TVA.
 
Înființată în 1991, Upet SA, cu sediul social în Târgovişte, pe strada Arsenalului, numărul 14, județul Dâmboviţa, are un capital social subscris de  29.870.890 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii.
 
Acționari persoane juridice sunt Ogetto Limited (cu sediul social în Cipru, deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 32.9999959827%) și Obsesione Enterprises Limited (cu sediul în Cipru, deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 32.9999959827%). Lista de asociații (cu denumirea de „alți asociați nesemnificativi) deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 34.0000080346%. Administratorii firmei sunt: Ovchinnikov Sergey (cetățean rus), Vitkovskiy Alexander (cetățean rus), Bobin Maxim (cetățean rus) și Ovchinnikov Sergey în calitate de director (și acesta tot cetățean rus).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii