Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius Constanța a cumpărat un ecograf. De unde și cât a costat (DOCUMENT)

ro

11 Oct, 2022 11:55 1528 Marime text
  • Ecograful va fi transportat la Spitalul Clinic de Urgență Constanța, clinica Gastroenterologie, etaj 2, camera 2506
 
Universitatea Ovidius Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice prin care s-a achiziționat un ecograf de înaltă performanță 2D/3D.
 
Valoarea totală a contractului este de 640.000 de lei, și acesta va fi transportat la Spitalul Clinic de Urgență Constanța, clinica Gastroenterologie, etaj 2, camera 2506. Atribuirea a avut loc la finele lunii septembrie, iar firma câștigătoare este Pondera Medical SRL. 
 
Pondera Medical SRL
 
Societatea este funcțională din anul 2013 și are sediul social în București, Sector 3, pe strada Remus. Asociați în firmă sunt Tatiana Popescu – 70% și Maria Bîrsan – 40%, iar cea din urmă are și calitatea de administrator al companiei. Pentru anul 2021, firma a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de aproape 1,8 milioane lei, cu un profit de 149.228 lei.
 
Totodată, firma a încheiat șapte contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.217.856 lei, cele mai multe cu Institutul Național de Boli Infecțioase prof. Dr. Matei Balș, dar și cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” sau universitățile de medicină din Iași, Timișoara. În mai 2020, firma a mai încheiat un contract cu Universitatea Ovidius Constanța pentru un transductor convex endocavitar 2D pentru investigațiile urogenitale.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Medicii de familie pot renova și dota cabinetele cu fonduri din PNRR. Ce sumă este pusă la dispoziția lor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii