Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:56 25 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02022 Constanța va cumpăra fructe proaspete de la o firmă din Brăila (document)

ro

15 Jun, 2018 21:12 1227 Marime text
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța a atribuit un contract de furnizare ”fructe proaspete (mere; pere; pepeni verzi; piersici; nectarine; struguri de masa; cireșe) și fructe tropicale (banane)” firmei Stedyan Com SRL.

Valoarea contractului este de 46.090,80 lei, fără TVA.

Descrierea contractului

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul constă în furnizare Fructe proaspete (Mere; Pere; Pepeni verzi; Piersici; Nectarine; Struguri de masa; Cirese) si Fructe tropicale (Banane), pentru unitatile militare din Fortele Navale. Autoritatea contractanta va raspunde la orice solicitare de clarificari sau informatii privind documentatia de atribuire, într-o perioada care nu depaseste 5 zile lucratoare de la primirea acestora, si cu cel putin 11 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante

Munteanu Valentin - Loctiitor al comandantului, Secrieru Marius - Sef Centru Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Alexandru Florin Marius - contabil sef, Preda Madalina - consilier juridic. Alte persoane din cadrul autoritatii contractante ce pot influenta continutul documentatiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - comisia de evaluare: Pirvulescu Eugen, Burnescu Lavinia Ioana, Gavrila Mihaela, Patrascu Octavian (membru de rezerva), Ponov Daniela (membru de rezerva), Dragan Emilia (membru de rezerva).

Stedyan Com SRL, în datele Registrului Comerțului

Conform Registrul Comerţului, interogat la data de 15 iunie 2018, SC Stedyan Com a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în Brăila.

Societatea are un capital social subscris de 225.200 lei, integral vărsat şi un singur asociat, Dumitru Dănuţ Sterea care este şi administratorul societăţii.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Pentru anul fiscal 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 10.878.473 de lei, un profit de 194.706 de lei şi un număr de 28 de angajaţi.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii