Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:44 21 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unify Co Ltd SRL face curățenie în Nuclearelectrica SA (document)

ro

25 Apr, 2016 21:29 3270 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul „Servicii complete de curățenie și recepție în spațiile de cazare SNN și Obiectivele exterioare ale CNE Cernavodă” – pentru o perioadă de 6 luni, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contarctul a fost Unify Co Ltd SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 427.903 lei, iar valoarea finală totală a acesteia a fost de 425.255,17 lei fără TVA.
 
Înființată în 1992, Unify Co Ltd SRL cu sediul social în Cernavodă, pe strada Valea Cişmelei, numărul 9, județul Constanţa are un capital social subscris de 300.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt „lucrările de pardosire şi placare a pereţilor”. Asociatul unic al firmei este Șerban Călin ce deține și funcția de administratpr cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii