Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:52 27 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O compania din Uricani asigură consultanța în cadrul proiectului de reabilitare rețele termice, etapa I din municipiul Constanța

ro

28 Aug, 2022 12:37 664 Marime text
  • Câștigătorul contractului este compania SC Uricani Construct SRL cu sediul social în Uricani, județul Iași. Valoarea contractului estede 118.000 lei, respectiv 24.330 euro

Primăria Constanța a finalizat achiziția pentru contractul de prestări servicii privind Serviciile de consultanță în managementul de proiect pentru proiectul "Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța - Etapa 1", cod SMIS 143341.

Achiziția s-a realizat prin cumpărare directă.
Înființată în 2011, compania a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 1.113.889 lei, datorii de 106.575 lei și un profit de 501.906 lei la 2 angajați.
Potrivit www.confidas.ro, societatea este deținută de Daniela Cristina și George Vlad Țucă.

Bărbatul este și administratorul societății care figurează cu 4 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.046.788 lei. Trei dintre contracte au fost încheiate cu municipiul Focșani și al patrulea cu municipalitatea din Timișoara.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța scoate la licitație proiectul de reabilitare a conductelor de pe Magistrala II. Pentru că nu au banii, a fost introdusă o clauză suspensivă!

Primăria Constanța a desemnat elaboratorul cererii de finanțare pentru reabilitarea rețelelor termice din municipiul Constanța

Licitație pentru identificarea de soluții de reabilitare și modernizare a rețelelor de transport a energiei termice din municipiul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii