Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract semnat între CNE Cernavodă şi General Concrete Cernavodă

ro

26 Jul, 2019 00:00 2972 Marime text

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a organizat o licitaţie publică pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei de servicii de manipulare manuală şi mecanizată a produselor din depozitele CNE Cernavodă. Atribuirea a avut loc la data de 17 iulie 2019. Contractul are ca obiect servicii de manipulare manuală şi mecanizată a produselor din depozitele CNE Cernavodă în cadrul unei perioade contractuale de 2 luni calendaristice. Valoarea totală a achiziţiei este de 359.537,65 de lei.

Serviciile constau în activităţi zilnice de manipulare manuală şi mecanizată a produselor existente în depozitele CNE Cernavodă, atât în perimetrul protejat al Unităţilor 1 şi 2, cât şi în zona obiectivelor exterioare (Laborator Control Mediu, Depozit Port Columbia, Depozit SEIRU, Depozitele U3).
General Concrete Cernavodă SRL este firma căreia i-a fost atribuit contractul.

Societatea General Concrete Cernavodă SRL a fost înfiinţată în anul 1994, în Cernavodă, judeţul Constanţa. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, capitalul social al firmei este de 1.975.000 de lei, integral vărsat, compus din 19.750 de părţi sociale, fiecare a câte 100 lei. Unic asociat al societăţii este Valentin Popescu. Acesta este şi administratorul firmei. Domeniul de activitate principal al societăţii este „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii