Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract semnat de Alex Building SRL cu Primăria Cogealac (document)

ro

18 Nov, 2015 19:11 3485 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă caştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Primăria comunei Cogealac a atribuit un nou contract privind lucrările aferente proiectului „Modernizare şi reabilitare drumuri în sat Tariverde şi Sat Cogealac, comuna Cogealac, judeţul Constanţa – LOT A, B, C, F, G, H, J”. Dintre cele trei oferte primite, cea care avea „preţul cel mai scăzut” a trezit interes.
 
Estimat iniţial la suma de 21,586,001 RON (fără TVA), contractul a fost achiziţionat la valoarea de 20,429,195.62 RON (fără TVA), potrivit anunţului cu numărul 194217/18.11.2015. Acesta a fost câştigat de
SC Alex Building SRL, în asociere cu SC Daf Trans 2000 SRL. Precizăm că lider de asociere este SC Alex Building SRL.
 
În acest context, amintim că firma a mai câştigat, de curând, un contract cu Primăria Cogealac, tot pentru „Modernizarea şi reabilitarea drumurilor în sat Tariverde şi sat Cogealac, din comuna Cogealac, judeţul Constanţa – Lot D, E, I, K, L, M”.
 
Cu sediul social pe strada Verona, din Constanţa, SC Alex Building SRL are un capital social subscris de 800000 lei, integral vărsat. Obiectul principal de activitate este „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
Unicul asociat al societăţii, potrivit Registrului Comerţului, este Lucian Orban, născut în Buzău. Administrator şi persoană împuternicită este Andy Iulian Jalbă, născut în Bucureşti, Sector 6. Mandatul său are o durată nelimitată.


Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Citeşte şi  SC Alex Building SRL, din Constanţa, a câştigat un contract cu Primăria comunei Cogealac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii