Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taluzul din dreptul plajei Modern în pericol de prăbușire! Firma unui liberal din Buzău a câștigat contractul de execuție a expertizei tehnice (DOCUMENTE)

ro

13 Jul, 2022 15:52 2412 Marime text
  • Mărăcine Nicomar SRL va expertiza pentru Primăria Constanța taluzul de la plaja Modern
  • Contractul a fost atribuit prin achiziție directă pentru 133.100 lei
  • Administratorul societății, Nicolae Mărăcine este fost consilier județean PNL din Buzău, fost șef al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare iar în 2008 a candidat pentru un post de senator din partea PNL

 
Primăria Constanța a atribuit prin achiziție directă un contract pentru expertiză tehnică privind siguranța și stabilitatea terenului din vecinătatea imobilului Biserica Greacă și a zonei Esplanada - Plaja Modern, care a crăpat pe o porțiune întinsă din cauza eroziunii costiere.

De alfel, de ani buni se tot trag semnale de alarmă că taluzul dinspre plaja Modern este în pericol de prăbușire.


Câștigător a fost desemnată societatea Mărăcine Nicomar SRL, atestată MDRAP.

Valoarea contractului este de 133.100 lei.

Societatea aparține lui Nicolae Mărăcine, fost consilier județean PNL din Buzău și fost șef al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) și are la dispoziție 90 de zile pentru realizarea expertizei. Mărăcine a mai candidat în 2008 și pentru un post de senator din partea PNL.

Caietul de sarcini care stă la baza contractului poate fi studiat în secțiunea „documente".
 
Despre Mărăcine Nicomar SRL

Societatea a fost înființată în 1993, are sediul social în localitatea Beceni, județul Buzău, dar are și un alt punct de lucru în orașul Buzău și aparține în totalitate lui Nicolae Mărăcine.

În ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 1.113.639 lei și un profit de 99.171 lei la 12 angajați. În 2021, SRL-ul înregistra și datorii de 245.542 lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania a derulat nu mai puțin de 79 contracte publice în valoare de 3.381.795,34 lei, multe dintre acestea cu Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, municipiul Buzău, comuna Beceni, cu diverse organizații a utilizatorilor de apă din țară, cu Romsilva SA dar și pe zona Olteniei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Una dintre firmele familiei Pălimaru a câștigat contractul de modernizare a unor stații de transport public din municipiul Constanța. Cu cine mai fac afaceri? (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii