Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02022 Constanţa cumpără servicii de asigurare facultativă de viaţă pentru personalul aeronavigant (document)

ro

18 Sep, 2019 17:49 2527 Marime text

Unitatea Militară 02022 Constanţa cumpără servicii de asigurare facultativă de viaţă pentru personalul aeronavigant din Forțele Navale. Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor este Asigurarea Româneasca ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP SA.

Descrierea contractului

Asigurare facultativă de viaţă (Servicii asigurare viaţă personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe, Servicii asigurare viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state).
Autoritatea contractantă va răspunde la orice solicitare de clarificări sau informaţii privind documentaţia de atribuire în a 10-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, într-o perioada care nu depăşeşte 5 zile lucrătoare de la primirea acestora.

Membrii cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

Munteanu Valentin - Loctiitor al comandantului, Secrieru Marius - Sef Oficiu Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Florin Alexandru - Contabil sef, Preda Madalina - Consilier juridic. alte persoane din cadrul autoritatii contractante ce pot influenta continutul documentatiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - comisia de evaluare: Patrascu Octavian, Caciularu Stelian ,Zamfir Georgiana , Goga Adrian (membru de rezerva), Gavrila Mihaela(membru de rezerva).

Despre Asirom Vienna Insurance Group SA

Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 424.939.437,2 lei, integral vărsat, este compus din 4.249.394.372 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 0,1 lei. Asirom Vienna Insurance Group SA este controlată de Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, din Austria, cu 86,4467% din capitalul social, LVP Holding GMBH, din Austria, cu 13,2003% din capitalul social, Listă Acţionari Persoane Fizice şi Juridice (811 acţionari), cu 0,353% din capitalul social.
 
Persoane împuternicite sunt: Ionuţ Bogdan Zamfirescu - membru în directorat, Ionescu Cristian Eduard - preşedinte al directoratului, Havasi Judit Agnes - membru în consiliul de supraveghere, vicepreşedinte consiliu de supraveghere, Bazon Octavian - membru în directorat, Matula Werner - membru în consiliul de supraveghere, Nicolae Iliuţă - membru în consiliul de supraveghere, Meghea Daniela - vicepreşedinte al directoratului, Hans Raumauf - preşedinte consiliu de supraveghere, Roland Gröll - membru în consiliul de supraveghere, Gătăianţu Dan-Junior - membru în directorat. Cenzorii companiei sunt: KPMG Audit SRL, Pricewaterhousecoopers Audit SRL. Asirom Vienna Insurance Group SA desfăşoară activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă).
 
În anul 2015, firma cu 890 de salariaţi a avut o pierdere de 50.510.109 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Asirom Vienna Insurance Group SA a avut 814 salariaţi şi un profit de 4.640.327 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 783 de salariaţi şi un profit de 7.590.352 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii