Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:10 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Toalete automate pentru persoanele cu dizabilități (document)

ro

14 Oct, 2021 21:21 1865 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 876.000 lei.
Primăria municipiului Tulcea a organizat o licitație pentru achiziția de servicii pentru închiriere, amplasare, întreținere, curățenie și reparare toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilități în municipiul Tulcea.

Contractul a fost atribuit pe 8 octombrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 13 octombrie.

Obiectul contractului îl constituie serviciile de închiriere, amplasare, întreținere, curățenie și reparare toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilități în municipiul Tulcea. Contractul va include următoarele activități:
  • transportul, amplasarea și punerea în funcțiune a toaletelor automate. Activitatea va include și acordarea de asistență tehnică pentru operațiunile de racordare la utilități - apă, canalizare, energie electrică;
  • mentenanța toaletelor care presupune: verificarea spațiului tehnic, verificarea stării de funcționare a toaletelor – închidere/deschidere ușă de acces, verificare și realimentare distribuitoare cu săpun lichid, hârtie igienică , verificarea senzorilor și a afișajului electronic, remediere defecțiuni tehnice;
  • înlocuirea pieselor defecte – inclusiv a pieselor care se defectează urmare a vandalismului – și montajul acestora pe toată durata
  • contractului;
  • refacerea inscripțiilor și afișajelor deteriorate urmare a vandalismului;
  • asigurarea consumabilelor pentru funcționarea toaletelor: hârtie igienică, odorizant, lichid spălare mâini.
 
Valoarea totală a contractului este de 876.000 lei, iar societatea câștigătoare este COMEX ROM.
 
Despre COMEX ROM
 

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 1.

Asociați sunt Popovici Andrei cu un procent de 95.19 % și Popovici Viorica cu un procent de 4.8 % din societatea comercială.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă colectarea deşeurilor nepericuloase.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 13.030.917 lei, profit 3.813.252 lei și un număr mediu de 34 salariați. Pentru anul fiscal 2019, cifra de afaceri arată o sumă de 13.707.147 lei, profit 4.155.649 lei și aproximativ 40 de angajați.

 
Compania Comex Rom S.R.L. a încheiat 142 contracte de achiziții publice in valoare totală de 68.842.520,26 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii