Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Consiliul Local Peceneaga reabilitează clădirea din cadrul Centrului de valorificare a tradițiilor locale din comună (document)

ro

31 Aug, 2020 00:00 3355 Marime text
  • Consiliul Local Peceneaga, județul Tulcea, reabilitează clădirea din cadrul Centrului de valorificare a tradițiilor locale din comună.
  • Lucrările vor fi executate de asocierea Sercons&Contractor SRL - Com Trafic SRL - Spiru Electra SRL, prin lider asociere Sercons&Contractor SRL.
 
Consiliul Local Peceneaga, județul Tulcea, a încheiat un contract de reabilitare, consolidare și transformare clădire existentă în Centrul de valorificare a tradițiilor locale, comuna Peceneaga, județul Tulcea.
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 805.232 lei.
 

Descrierea contractului


Obiectul contractului constă în elaborarea proiectului tehnic de executie inclusiv a caietelor de sarcini si a detaliilor de executie, documentatiilor pentru obtinerea avizelor/acordurilor/autorizatiilor, documentatia pentru obtinerea autorizatiei de
construire, asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor si executia lucrarilor la obiectivul de investitie " reabilitare, consolidare și transformare clădire existentă în Centrul de valorificare a tradițiilor locale, comuna Peceneaga, județul Tulcea."
 
Serviciile de proiectare vor fi prestate in conformitate cu prevederile HG nr. 907/2016 si a oricaror acte normative aplicabile din domeniu a caror cunoastere si aplicare reprezinta o obligatie a proiectantilor, iar lucrarea va fi executata in conformitate cu documentatia tehnica, cu prevederile Legii nr. 10/1995 si a oricaror norme legale aplicabile din domeniul obiectului contractului.


Valoarea totală a achiziției este de 848.796,12 lei, defalcate astfel:
- cheltuieli cu asigurarea utilitatilor = 9.192,12 lei
- Proiect tehnic = 22.000 lei
- asistență tehnică din partea proiectantului = 3.000 lei
- constructii si instalatii =776.840, 34 lei
- montaj utilaje, echipamente tehnologice si functionale = 1528,15
- utilaje, echipamente tehnologice si functionale care necesita montaj = 15.281,51 lei
- lucrari de constructii si instalatii aferente organizarii de santier = 16.454 lei.

Dotarile (cap 4.5) nu fac obiectul procedurii simplificate proiectare si executie lucrari in cadrul proiectului "reabilitare, consolidare și transformare clădire existentă în Centrul de valorificare a tradițiilor locale, comuna Peceneaga, județul Tulcea."

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor/ candidaturilor se stabilește de către autoritatea/entitatea contractantă în anunţul de participare/ simplificat: 15.
Autoritatea/entitatea contractantă stabileşte prin anunţul de participare/ simplificat unul sau două termene-limită în care va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare/ informaţiilor suplimentare: 10.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 805.232 lei.
 
Câștigătorul contractului este asocierea Sercons&Contractor SRL - Com Trafic SRL - Spiru Electra SRL, prin lider asociere Sercons&Contractor SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atrib uire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii