Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:47 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei firme vor instala echipamente medicale la Spitalul Județean Constanța (document)

ro

10 Feb, 2016 14:10 1104 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit prin licitație deschisă contractul „Furnizare, instalare, punere în funcțiune echipamente medicale pentru secția de chirurgie generală și chirurgie pediatrică”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Valoarea totală finală a contractelor a fost de 1.018.730,52 lei. Operatorii economici cărora li s-a atribuit contractul au fost: contract numărul 4502 – atribuit societății B.Braun Medical SRL (cu o valoare totală finală a contractului de 820.740,52 lei fără TVA), contract numărul 4501– atribuit firmei Rafi International General Commerce SRL (cu o valoare totală finală de 118.000 lei fără TVA) și contract numărul 4503 – atribuit operatorului economic Karl Storz Endoscopia Romania SRL (cu o valoare totală finală de 79.990M lei fără TVA).
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
B.Braun Medical SRL, cu sediul social în sat Remetea Mare, comuna Remetea Mare, numărul 636, județul Timiş, are un capital social subscris de 8.626.970 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Asociaţi persoane juridice sunt: Miltonia AG cu un aport la capital de 96.210 lei, B.Braun Melsungen AG cu aportul de 561.120 lei și  B.Braun Austria Gmbh cu un aport de 7.969.640 lei. Administratorii firmei sunt Octavian Isaia Popa și Gheorghe Bulat .
 
Karl Storz Endoscopia Romania SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 4, pe starda Prof. Dr. Anton Colorian, numărul 74, are un capital social subscris de 1.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Asociatul persoană juridică este Karl Storz Gmbh & Co. Kg cu sediul social în Germania și are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%, iar asociatul persoană fizică este Cristian - Alexandru Turcu ce deține restul de 1% din cota de participare la beneficii şi pierderi, ce deține și funcția de administrator alături de Sybill Renate Storz.
 
Rafi International General Commerce SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 3, pe strada Foişorului, numărul 9, are ca și activitate principală comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Capitalul social subscris al firmei este de 200 lei, integral vărsat, asociatul unic al acesteia fiind Rafi Vasile Topor ce deține și funcția de administrator.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii