Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean de Urgență Tulcea cumpără consumabile medicale (document)

ro

08 Jul, 2021 11:45 2684 Marime text

 
  • Spitalul Județean Tulcea a încheiat un contract cu patru societăți.
Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit, la data de 15 iulie 2021, un contract de furnizare consumabile medicale. Societățile câștigătoare sunt B. Braun Medical, Novaintermed SRL, Diamedix Impex și Medical Grup.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractelor sunt:
- acord cadru - truse de perfuzie: B. Braun Medical - 858.000 lei;
- acord cadru - trusă de perfuzie compatibilă cu pompele peristaltice aflate în dotarea spitalului: B. Braun Medical - 18.000 lei;
- acord cadru - set de colectare a sângelui Vacutainer Safety-Lok: Novaintermed SRL - 427.500 lei.
- acord cadru - holder cu eliberare rapida: Diamedix Impex - 91.200 lei.
- contract - Set pentru puncție-biopsie hepatică în tehnica Menghini: Medical Grup - 2.050,56 lei.

Descrierea contractului

Autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea de Consumabile medicale necesare desfasurarii actului medical.
La finalul prezentei proceduri de atribuire se va incheia un acord- cadru pe o perioada de 48 de luni, cu maxim trei operatori economici.
Cantitatile minime ale acordului cadru precum si Cantitatile maxime ale acordurilor cadru sunt prevazute in Caietul de sarcini.
Cantitatile minime ale contractelor subsecvente precum si Cantitatile maxime ale contractelor subsecvente sunt prevazute in Caietul de sarcini.
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de termenul limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18 zile.

Persoanele ce dețin funcții de decizie în autoritatea contractantă

​Dr. Nastasescu Tudor Ion – manager; dr. Timofei Valentina - dir.medical as.Armeanu Lavinia-Mădălina - dir. Îngrijiri ec. Mirescu Marian - dir.financiar - contabil jr. Manole Valentin - șef serviciu juridic - R.U.N.O.S. Ec. Gheba Victoria - director administrativ.

Despre societățile câștigătoare

B. Braun Medical este o societatea înființată în comuna Sânandrei, județul Timiș și are ca domeniu de activitate comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020 societatea a raportat o cifră de afaceri de 197.125.560 lei, un profit net 12.827.994 lei și un număr mediu de 105 angajați.

Asociații societății sunt Bbraun Austria GMBH și Bbraun Melsungen AG. Administratorii societății sunt Gheorghe Bulat și Ioana Maria Forga.

Societatea are cinci puncte de lucru.

Compania B.Braun Medical SRL a încheiat 40.251 contracte de achiziții publice în valoare totală de 830.262.768,04 lei. Printre autoritățile contractante se numără Spitalul Militar Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța sau Spitalul Județean Constanța.

Societatea Novaintermed SRL a fost înființată în anul 1994, în Bucureşti, Sectorul 2 și are ca domeniu de activitate comerţ cu ridicata nespecializat.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 122.477.411 lei, un profit net de 23.421.149 lei și un număr de 77 angajați.

Potrivit confidas.ro, asociații societății sunt Biochem Spolka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia și Maria Iosif iar administartorii societății sunt Boleslaw Samodulski, Maria Iosif și Krzysztof Goss.

Societatea are un punct de lucru permanent și trei temporare.

Compania Novaintermed SRL a încheiat 7.137 contracte de achiziții publice în valoare totală de 244.656.968,96 lei. Printre autoritățile contractante se numără Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, CN APM Constanța sau Consiliul Județean Constanța.

Societatea Diamedix Impex a fost înființată în anul 1996, în Bucureşti, Sectorul 2. Domeniul de activitate al firmei este comerţ cu ridicata nespecializat.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societate a raportat o cifră de afaceri de 187.721.467 lei, un profit net de 26.443.850 lei și un număr mediu de 153 de salariați.

Acționarii societății sunt Ged Eastern Fund ii Fondo de Capital de Riesgo și Chrelias Vasileios. Administratorii societății sunt Chrelias Vasileios, Ged Eastern Fund ii Fondo de Capital de Riesgo și Jose Luis Bozal Gonzalez.

Compania Diamedix Impex SA a încheiat 13.279 contracte de achiziții publice în valoare totală de 122.612.571,64 lei. Printre autoritățile contractante sunt Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, DSP Constanța sau CN APM Constanța.

Societatea Medical Grup SRL a fost înființată în anul 2005, în municipiul Cluj-Napoca. Potrivit confidas.ro, domeniul de activitate este comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

Pe anul fiscal 2020, societatea a raportat: o cifră de afaceri de 10.977.819 lei, un profit de 1.445.841 lei și un număr mediu de 7 angajați.

Asociat unic și administrator al societății este Dan Tudor Duțu.

Societatea are două puncte de lucru, unul temporar și unul permanent.

Compania Medical Grup SRL a încheiat 2.051 contracte de achiziții publice în valoare totală de 49.630.522,22 lei. Printre autoritățile contractante s-au aflat Spitalul Militar Constanța și Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: spitaltulcea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii